Locatiedichter

De dichter op locatie schrijft gedichten echt overal

Wil je op locatie een gedicht, meerdere gedichten of moderne poëzie laten schrijven? Als locatiedichter schrijf ik echt overal gedichten. Vooral op en over bijzondere plekken, mensen en activiteiten. Bijvoorbeeld tijdens een evenement, congres, beurs, symposium of (kerst)diner. Het resultaat van de dichter op locatie kan één lang gedicht zijn, maar ook een reeks kortere gedichten. Een gedicht kan door mij worden voorgedragen, geprojecteerd worden, maar de gedichten zijn ook te delen in een publicatie of op social media. Een gedicht laten schrijven op afstand is ook mogelijk.

Toepassingen locatiedichter bij een evenement of activiteit

Als locatiedichter schrijf ik moderne poëzie en gedichten. Anno NU. Om te verankeren, prikkelen en vermaken. Met de typemachine, laptop, met de hand of zelfs op een Dymo Labelwriter. Alles kan. Het kan gaan om één gedicht of een reeks (korte) gedichten. Een gedicht kan ook op veel verschillende manieren worden gebruikt. Dit zijn veelgebruikte toepassingen van de locatiedichter:

  • Als voordracht of terugkoppeling(en) tijdens een congres of evenement.
  • Het meest klassiek is aan het eind, maar direct tussendoor reageren kan ook.
  • Direct geschreven voor bezoekers van een evenement (met typemachine).
  • Ik schrijf persoonlijke gedichten voor medewerkers tijdens hun werk of (kerst)diner.
  • De gedichten komen in een verslag of andere publicatie.
  • Gedichten als directe verslaggeving van een evenement op sociale media.
  • Als live stream poëzie op grote schermen (vaak meerdere korte gedichten).
  • Als persoonlijk cadeau (voorgedragen of ingelijst).
  • En achteraf: aan de muur.

Misschien heb je een ander leuk idee met de dichter op locatie? Laat het gerust weten. Er is heel veel mogelijk. Samen maken we er een bijzondere ervaring van.

Topsport: meerdere gedichten van de dichter op locatie

Wil je op locatie meerdere korte gedichten laten schrijven? Ook dat kan met de locatiedichter. Mijn eigen, directe dichtstijl maakt deze ‘topsport’ mogelijk. Een evenement van een dag levert dan zo tien verschillende gedichten op. Ieder gedicht reageert dan direct op gebeurtenissen of de bijdrage van een spreker. Dat kan met een voorgedragen gedicht, op grote schermen of bijvoorbeeld via sociale media (Twitter). Voor de aanwezigen is de impact het grootst. Zij zitten zelf immers midden in de context.

Voorbeelden en de stijl van de locatiedichter

Met een dichter in opdracht en op locatie is van alles mogelijk. Als de stijl bevalt, komen we vast snel tot een goede formule voor jouw activiteit. Bekijk hier voorbeelden en eerdere opdrachtgevers van mij als locatiedichter.

Heb je nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op.