Dichtbundel als relatiegeschenk

Origineel relatiegeschenk: dichtbundel voor klanten of personeel

Origineel relatiegeschenk: dichtbundel voor klanten of personeel, ook verrassend in een kerstpakket!

Zoek je een origineel relatiegeschenk voor klanten, personeel of zakenrelaties? Geef een persoonlijke en authentieke dichtbundel cadeau! Met een persoonlijke boodschap, je bedrijfslogo en (optioneel) enkele speciaal geschreven gedichten, waarvoor je zelf de thema’s mag aandragen. Dit kan ook in een kleine oplage. Ook verrassend in een kerstpakket!

Als journalist en tekstschrijver begon ik in 2011 met het schrijven van moderne gedichten: zonder rijm, kort en krachtig. In 2019 resulteerde dit in mijn eerste dichtbundel bij uitgeverij Boekscout. Eerder verschenen mijn gedichten ook al in tijdschriften. Sindsdien kreeg ik regelmatig de vraag of mijn dichtbundel ook als relatiegeschenk beschikbaar is. Zo ontstond een goed idee voor een dichtbundel als origineel relatiegeschenk, dat ook nog verrassend betaalbaar is. Zelfs in een kleine oplage.

Wat krijg je met een dichtbundel als relatiegeschenk?

Uit mijn ruimte collectie met moderne gedichten maakte ik een speciale selectie om als compacte dichtbundel cadeau te doen als relatiegeschenk. Bedrijven en organisaties kunnen hier hun eigen logo en naam op zetten en hebben inspraak over de kleur. Daarnaast kunnen zij een persoonlijke boodschap opnemen in het boek. Optioneel kan ik ook nog enkele moderne gedichten toevoegen, waarvoor de organisatie zelf de thema’s aandraagt. Zo wordt het helemaal een eigen dichtbundel als origineel relatiegeschenk.

Ook als relatiegeschenk in kleine oplage

Op deze manier is het voor bedrijven en organisaties mogelijk om op een betaalbare manier een dichtbundel als relatiegeschenk te geven aan klanten of personeel, ook in een kleine oplage. Terwijl het daadwerkelijke cadeau wel echt origineel, persoonlijk en authentiek is. Dat maakt indruk en wordt niet snel vergeten.

Kosten dichtbundel als relatiegeschenk

De kosten voor het laten maken van een eigen boekje als relatiegeschenk verschilt per geval. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de oplage en je eigen wensen. Maar om een indicatie te geven: een eigen dichtbundel laten maken kan al vanaf 800 euro voor 100 exemplaren (ex. BTW). Uiteraard zijn grotere oplages relatief goedkoper dan een kleine oplage: 400 exemplaren kan al vanaf 1200 euro. Dat is dus: 3 euro per boekje.